Grijs Gedraaid® | Maaike Ouboter

Beleef onvergetelijke momenten met ‘Grijs Gedraaid’ in het theater!

Kamerata Zuid nodigt alle generaties uit om te genieten van ‘Grijs Gedraaid’. Deze voorstelling brengt mensen samen door middel van muziek, beweging en creativiteit, en biedt de perfecte gelegenheid om elkaar te ontmoeten. Neem iemand mee naar het theater en maak samen onvergetelijke herinneringen!

De middag begint met muziek van singer-songwriter Maaike Ouboter, bekend van haar ontroerende debuutsingle ‘Dat ik je mis’ die Nederland tien jaar geleden in zijn greep hield. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal Maaike haar Nederlandstalige nummers ten gehore brengen, inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas’. Daarnaast zullen er bekende Nederlandstalige nummers worden gezongen waar je lekker mee kunt zingen, denk aan ‘Sinds 1 dag of 2’ van Doe Maar en ‘Zing, vecht, huil, bid’ van Ramses Shaffy. Het belooft een mooie middag te worden met een unieke mix meezingers, prachtige klassieke stukken en eigentijdse melodieën!

Laat je meeslepen door de bewegingen van danser en choreograaf Andrew Greenwood van Switch2Move. Vanuit je comfortabele theaterstoel word je uitgenodigd om mee te bewegen en contact te maken met anderen. Samen met Eva Durlacher kun je op een creatieve manier praten over muzikale herinneringen en ervaringen.

Kom naar ‘Grijs Gedraaid’, geniet van een middag vol muziek, dans en creativiteit, en beleef het samen!

Klik hier voor een sneak peek!

Grijs Gedraaid® wordt mede mogelijk gemaakt door:
CZ Zorgkantoor
ASML
Vaillant Fonds
VSBfonds
Fonds Sluyterman en Loo
RCOAK
KoBra