Als lid van onze exclusieve “club van Kameraten” wordt u deel van een community van muziekliefhebbers die ons steunen in onze missie.
Als zakelijk partner krijgt u de kans om uw bedrijf te profileren en uw relaties te trakteren op unieke muziekervaringen. Een leuke avond met uw relaties, nieuwe contacten opdoen of netwerken in een ontspannen sfeer? De foyer van concertzaal Tilburg leent zich hier uitstekend voor. De open ruimte en gemoedelijke sfeer maken het u makkelijk om voor en na het concert contacten te onderhouden. Daarnaast kunt u genieten van exclusieve voordelen zoals toegang tot speciale evenementen, het bijwonen van repetities en nog veel meer.
Word vandaag nog lid of geef een gift en word deel van deze bijzondere ervaring, zodat we samen de prachtige activiteiten van Orkest Kamerata Zuid kunnen blijven realiseren. Als donateur van Orkest Kamerata Zuid kunt u kiezen uit twee verschillende opties: een ‘Kameraatje’ of een ‘Kameraat’:

KAMERAATJE (particulier)

 • €5 p/mnd of €60 p/j
 • €10 p/mnd of €120 p/j
 • Bedrag naar keuze vanaf €5 p/mnd of €60 p/j

Als dank voor uw steun maakt u kans op tickets voor een voorstelling.

Word Kameraatje!

KAMERAAT (zakelijk of particulier)

 • €5.000 p/j met een periodieke gift
 • €10.000 p/j met een periodieke gift
 • €20.000 p/j met een periodieke gift

Als dank voor uw steun nodigen we u graag uit voor een gesprek met onze zakelijk directeur. Zij zal, samen met u, kijken naar op maat gemaakte pakketten en mogelijkheden. Hieronder enkele voorbeelden:

 • de jaarlijkse besloten ‘Kameraten’ borrel na afloop van een concert
 • het bijwonen van een repetitie
 • een meet & greet met dirigent en aanwezige artiest
 • een concert verzorgd door kwartet op locatie

Daarnaast ben u met uw bedrijf zichtbaar op de Kamerata Zuid:

 • Website
 • Social media kanalen
 • Flyers/programma voorafgaand aan een concert
 • Jaarlijkse brochure

FISCALE VOORDELEN VOOR KAMERATEN

Mocht je de keuze maken om Kameraat te worden voor minimaal 5 jaar dan is dat niet alleen gunstig voor ons, maar ook voor u.

Onze stichting is erkend als een Culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) door de belastingdienst, wat betekent dat uw donatie aftrekbaar is.

Maak optimaal gebruik van de fiscale voordelen van periodiek schenken. Zo is Kamerata Zuid langere tijd verzekerd van uw financiële steun en kunnen we samen investeren in de toekomst. Voor u, als schenker, betekent het een aanzienlijk belastingvoordeel. Periodieke giften zijn volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, zonder drempelinkomen of maximaal aftrekbaar bedrag. Uw fiscale voordeel kan oplopen tot 52% (en ontvangt u dus 52% van het gedoneerde bedrag terug van de fiscus). Word vandaag nog periodieke gever en ontvang fiscale voordelen terwijl u bijdraagt aan de muziek in uw gemeenschap.

Rekenvoorbeeld

Uw verzamelinkomen is € 38.000 per jaar en uw tarief inkomstenbelasting is 38%. U wilt jaarlijks €1.000 schenken en legt dit vast in een overeenkomst. In dat geval krijgt u over uw gift €463 terug van de fiscus en kost uw gift u netto € 537 per jaar. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw belastingvoordeel mee te schenken.

Heeft u interesse om hierover een vrijblijvende afspraak te maken, neem dan contact op met onze zakelijke leider Marieke Machado-Veekens via zakelijk@kameratazuid.nl / +31 (0) 683650735. Er wordt een afspraak ingepland en u zal tijdens het proces begeleid worden. Na uw afspraak vult u het belastingdienstformulier en zorgen we er samen voor dat u ook geniet van de fiscale voordelen.

Bekijk alvast hoeveel u zou willen schenken. Via deze rekenhulp kunt u eenvoudig zien hoeveel een gift aan Kamerata Zuid u netto kost.

Onze huidige partners